Părerile clienţilor

După primirea covoarelor de către clienţii noştri, aceştia sunt rugaţi să ne acorde calificative pe o scară de la 1 la 5.
Oricine este binevenit să scrie în forumul nostru, însă numai clienţii noştri ne pot acorda calificative.

Calificativul mediu pe care ni l-au acordat clienţii noştri este:

4.72 din 5

2020-04-01 16:36:32

Buna ziua!

Am comandat 2 covoare Shaggy Sadeh de la Dvs. Si sunt extrem de multumita de caliatatea si serviciilor Dvs.

Incepand de la plasarea comenzii, pana la livrare si retur , totul a fost perfect. Unul dintre covoare a trebuit sa returnez, fiindca nu se potrives culoarea in ambianta camerei ( era un gri) . Si returul a fost foarte simplu si gratuit! Firma, carea nea livrat a venit si a ridicat inapoi, fara nici un cost, iar banii am primit inapoi repede.

De celalalt covor ( alb ) , pe care am pastrat pentru camera copiilor, se potriveste perfect. Este atat de moale si placuta la atingere ca iti vine sa dormimpe ea. Insa nici de acest covor nu m-am putut bucura prea mult ca baiatul meu de 4 ani, astazi a ars cu uscatorul de par. Am plans de durere, ce reu mia parut de el.

Va multumesc pt tot si cu siguranta voi reveni cu o alta comanda ( dupa ce se muta copii de acasa)

Duca M.

2020-03-30 18:10:22

Impresie foarte bună: seriozitate, promptitudine, persoanele contactate ne-au furnizat toate detaliile necesare finalizării și transmiterii comenzii.
Produsul livrat corespunde descrierii și prezentării foto.

Adrian G.

2020-03-26 08:17:48

Carla M.

2020-03-26 07:49:59

Sida M.

2020-03-26 07:26:17

Simplu și rapid :)

Boc A.

2020-03-22 14:24:27

Produsele sunt de calitate. Aprecieri pentru serviciul de consiliere in alegerea covorului potrivit.

Sida M.

2020-02-29 04:59:32

Melita C.

2020-02-28 06:18:06

Sima A.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for your sublime 5* review :) Greetings from Malmö/ Sweden

2020-02-21 07:50:32

In locul covorului Stellas 200x300 mi s-a livrat alt covor.
Il astept pe cel comandat. Am trimis mail si nu mi-a raspuns nimeni

Sima A.

Răspuns de la CarpetVista : Good morning, Thank you for taking the time to leave your review. I am terribly sorry to read that you received the incorrect carpet, as I seen in the system my colleague has been in contact with you and that the correct carpet is on its way to you. The correct carpet should arrive in the middle of this week. We hope that you like the Stellas carpet and should you have any questions or further feedback, please do not hesitate to reach out to us. Thank you and have a wonderful day. Best regards from Sweden, The RugVista Team

2020-02-20 09:03:40

Luminita T.

2020-02-20 06:22:44

Este foarte buna ideea cu pozele covoarelor din mai multe unghiuri inclusiv verso!

Varga A. G.

2020-02-13 13:14:52

Edi I. O.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for your sublime 5* review :) Greetings from Sweden

2020-02-13 07:48:08

O experienta pozitiva. Nimic de reprosat.

Melita C.

2020-02-12 07:29:19

Georgiana D. G.

2020-02-08 13:39:07

După o prima experiența pozitivă, am încredere sa mai comand și pe viitor.

Alexandra N.

Răspuns de la CarpetVista : Good morning from Sweden, Thank you for your review and your comments. We are very happy to read that you have had a positive experience and look forward to welcoming you again in the future. Should you have any questions or if you need assistance you are always welcome to contact us. Have a great day. Best regards, The RugVista Team

2020-02-07 09:02:38

f.seriosi și rapizi

Tundrea S. A.

2020-02-07 08:40:32

Badea A.

2020-02-07 07:51:27

Ok

Catalin B.

2020-02-07 07:24:18

Popa M. R.

2020-02-04 07:15:38

Drăgan A. G.

2020-01-30 20:54:35

Benko C.

2020-01-29 14:26:21

Zamosteanu O.

2020-01-29 08:16:26

Ionut P.

2020-01-29 06:15:27

Ana V.

2020-01-29 00:41:17

Mohanu F.

2020-01-24 20:41:53

Petronela Z.

2020-01-22 08:18:40

Daniel G.

2020-01-22 07:04:55

Rodica G.

Răspuns de la CarpetVista : Greetings from Sweden, Thank you for your 4-star review. If you have any feedback for us on how we can improve, please do not hesitate to let us know. Thanks again and have a great day. Best regards, The RugVista Team

2020-01-22 06:27:18

Multumesc!
Ma bucur ca v am cunoscut.

Filep M.

Răspuns de la CarpetVista : Good afternoon, Thank you for your lovely review and comment. We are happy that you decided to purchase another carpet with us and are glad that you are happy. Please do not hesitate to reach out if you have any questions. Have a wonderful day. Best regards from Sweden, The RugVista Team

2020-01-18 21:40:26

Imi plac foarte mult covoarele,au ajuns la timp. Sunt de calitate superioara...dar am îndoieli la covorul pândă 100x160,ii iesa din ea ca si cum ar fii blana de pisica,,când dau cu aspiratorul se aducă șoc de blană. Oare ce sa fac,as vrea si eu un raspuns?cum as putea face? In rest arata foarte bine covoare,sunt mulțumită ca am dat de acest site. La lână asa se face,se aduna smoc de blană?

Nicoleta M.

Răspuns de la CarpetVista : Good morning from Sweden, Thank you for your review and comments. We are happy to read that you like the carpets and that they arrived on time. It can happen that new carpets release surplus thread within the first few weeks of use. The thread that was trapped begins to surface and is gradually released. This is nothing to worry about and trying to speed up the natural process can cause extra wear to the carpet. We recommend only vacuuming as much as needed and to always vacuum in the direction of the pile to avoid damaging the knots. Of course you are more than welcome to reach out to us should you feel that the amount of thread is unusually high or if it does not stop loosing thread. We are also available if you have any questions. Have a great day. Best regards, The RugVista Team

Ne-am bucura ca fiecare persoană care a cumpărat un covor de la noi să-şi posteze părerea privind covorul şi serviciile primite.

Puteţi posta, de asemenea, orice comentarii, critici, sfaturi sau sugestii.

De asemenea, puteţi posta întrebări. Vom posta răspunsul aici, sub întrebare, cât mai curând posibil.

Tot ceea ce scrieţi se afişează imediat pe site.

Ne rezervăm dreptul de a şterge mesajele irelevante, precum şi pe cele care conţin reclame şi limbaj abuziv sau jignitor.

Structură modernă

EXCELENT
4.72 din 5
1942 clienți au scris recenzii
Duca M.:
Buna ziua!

Am comandat 2 covoare Shaggy Sadeh de la Dvs. Si sunt extrem de multumita de caliatatea si serviciilor Dvs.

Incepand de la plasarea comenzii, pana la livrare si retur , totul a fost perfect. Unul dintre covoare a trebuit sa returnez, fiindca nu se potrives culoarea in ambianta camerei ( era un gri) . Si returul a fost foarte simplu si gratuit! Firma, carea nea livrat a venit si a ridicat inapoi, fara nici un cost, iar banii am primit inapoi repede.

De celalalt covor ( alb ) , pe care am pastrat pentru camera copiilor, se potriveste perfect. Este atat de moale si placuta la atingere ca iti vine sa dormimpe ea. Insa nici de acest covor nu m-am putut bucura prea mult ca baiatul meu de 4 ani, astazi a ars cu uscatorul de par. Am plans de durere, ce reu mia parut de el.

Va multumesc pt tot si cu siguranta voi reveni cu o alta comanda ( dupa ce se muta copii de acasa)

Colored Vintage & Patchwork
Până la  70%

Shades of green

Persane
20-40%

Chilim
30-50%

Buletin informativ

Fiţi mereu la curent cu ofertele noastre