Părerile clienţilor

După primirea covoarelor de către clienţii noştri, aceştia sunt rugaţi să ne acorde calificative pe o scară de la 1 la 5.
Oricine este binevenit să scrie în forumul nostru, însă numai clienţii noştri ne pot acorda calificative.

Calificativul mediu pe care ni l-au acordat clienţii noştri este:

4.72 din 5

2019-11-16 08:32:42

Gina M. B.

2019-11-16 04:32:05

Urucu M.

2019-11-14 09:24:13

Ghita L. C.

2019-11-13 11:40:58

Mihaela D.

2019-11-07 18:55:28

Urmeaza sa comand covoare pentru intreaga casa! Acesta a fost doar pentru a ma convinge ca este ceea ce caut. Multumesc!

Colomei S. L.

Răspuns de la CarpetVista : Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem bucuroși că experiența dumneavoastră cu noi a fost excepțională! Cu siguranță așteptăm comenzile dumneavoastră viitoare. Salutări călduroase din Suedia, Echipa RugVista

2019-11-05 07:21:19

Daniel Z.

Răspuns de la CarpetVista : Happy to get another 5* review

2019-11-05 05:14:26

Profesionalism! Bravo!

Laura P.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're impressed with our service! Your RugVista Team

2019-11-02 05:06:56

Nirucz S.

2019-11-02 05:05:44

Nirucz S.

2019-11-02 01:06:29

Adriana C.

2019-11-01 07:22:43

Gergen G.

2019-11-01 05:29:52

Livrare promptā,produsul excelent!

Irina I.

Răspuns de la CarpetVista : Vă mulțumim pentru cele 5 stele acordate! Suntem bucuroși că experiența dumneavoastră cu noi a fost excepțională. Echipa RugVista

2019-10-31 08:21:19

Foarte multumita...ma simt onorata sa fiu clientul dvs

Daniela P.

Răspuns de la CarpetVista : Wow, thank you for your terrific 5 star review, we are thrilled to hear you're happy to be one of our customers! Fantastic!!!!

2019-10-30 08:20:56

Livrare in termenii pe care i am citit cand am facut comanda. Produsele au fost impachetate corespunzătoar
multumita si astept sa vad cum se comporta pe termen lung

Laura N.

Răspuns de la CarpetVista : Vă mulțumim pentru feedback-ul excepțional. Sperăm să reveniți la noi pe site cu încredere! Echipa RugVista

2019-10-30 06:15:16

Oana O.

Răspuns de la CarpetVista : Mulțumim pentru cele 5 stele! Suntem bucuroși că ați avut o experiență minunată pe site-ul nostru. Salutări din Suedia, Echipa RugVista

2019-10-26 01:52:58

Nu am decat cuvinte de lauda. Faptul ca unul din covoare nu s-a potrivit cu locul ales si il voi returna tine de riscul cumparaturilor online. Sper ca returul sa se faca fara probleme. Am ales un alt covor si voi face comanda cat pot de repede.

Huiu C. V.

2019-10-24 09:07:23

Livia C.

2019-10-24 08:14:36

Gheorghe B.

2019-10-24 07:24:35

Ca de obicei, o experienta mai mult decat placuta. Sunt la covoarele cu numerele 7 si 8 cumparate de aici, cand am nevoie de o schimbare nici nu ma gandesc sa incerc in alta parte. Gama este foarte variata, calitatea impecabila, nu exista surprize legate de vreo diferenta intre reclama si realitate. Cumperi exact ce ti se promite si asta este foarte important. La fel, livrarea e fara cusur.

Barbu L.

2019-10-23 20:16:20

Roxana R.

2019-10-23 11:14:50

Hodoroga F.

2019-10-23 09:50:37

Magazinul online este usor accesibil si placut vizual.

Andreea B.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for taking the time to provide us with feedback in regards to your recent order with us. Your comments are extremely valuable as we strive to improve the quality of our services. We’re glad to hear that your overall experience with us was a positive one and that you are happy with the carpet. Have a nice weekend!

2019-10-23 09:01:47

Adriana C.

2019-10-23 08:55:02

Dima G.

2019-10-23 08:09:26

Ioana I.

2019-10-23 08:08:49

Procesul de achizitie-livrare este unul usor de urmat,voi reveni cu siguranta.

Pintilie C.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for your sublime 5* review, we are very happy to hear about the swift delivery! Greetings from Sweden!

2019-10-23 07:53:38

Sunt bucuros și mulțumit datorită dumneavoastră.
Covorul este un tablou pe parchet. Un tablou foarte frumos...
Vă mulțumesc!

George P.

Răspuns de la CarpetVista : Thank you for your sublime 5* review, we are very happy to hear that you are satisfied with your new rug. Have a great weekend!

2019-10-23 07:24:15

Cătălin B.

2019-10-23 06:30:39

Madalina S.

2019-10-23 05:35:17

Cornelia D.

Ne-am bucura ca fiecare persoană care a cumpărat un covor de la noi să-şi posteze părerea privind covorul şi serviciile primite.

Puteţi posta, de asemenea, orice comentarii, critici, sfaturi sau sugestii.

De asemenea, puteţi posta întrebări. Vom posta răspunsul aici, sub întrebare, cât mai curând posibil.

Tot ceea ce scrieţi se afişează imediat pe site.

Ne rezervăm dreptul de a şterge mesajele irelevante, precum şi pe cele care conţin reclame şi limbaj abuziv sau jignitor.

Structură modernă

EXCELENT
4.72 din 5
1851 clienți au scris recenzii
Colomei S. L.:
Urmeaza sa comand covoare pentru intreaga casa! Acesta a fost doar pentru a ma convinge ca este ceea ce caut. Multumesc!

Colored Vintage & Patchwork
Până la  70%

Shades of green

Au mai rămas 8 zile

News

Persane
20-40%

Votați modelul favorit - câștigați un voucher cadou în valoare de 3000 SEK