Torrent

200x300 cm
1 187 

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Descriere

Aceste covoare moderne sunt disponibile într-o bogată varietate de mărimi şi modele şi vor constitui un adevărat punct de atracţie în căminul dvs. Motivele de o frumuseţe aparte sunt scoase în evidenţă prin modul interesant în care firele sunt tăiate manual, cu multă grijă, pentru a se obţine o textură în relief. Astfel rezultă un covor cu o textură uşor neregulată care creează un aspect modern. Aceste covoare sunt realizate din fire răsucite de polipropilenă, care este un material plastic cu proprietăţi textile. Pe lângă textura sa moale şi confortabilă pentru tălpi, acest material mai are şi alte calităţi, cum ar fi faptul că nu lasă scame şi este uşor de curăţat.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Material

Covoarele fabricate din fire răsucite de polipropilenă sunt realizate în diferite culori, care conferă covorului un luciu deosebit. Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

We are full of freedom.

Traducere
J.U. - a cumpărat 200x300, Mar -19

My daughter loves it and it looks just perfect!

Traducere
Magda K. - a cumpărat 200x300, Jan -19

Wirklich schöner Teppich, tolle Farben und gut verarbeitet. Möbelabdrücke sieht man jedoch schnell. Trotzdem bin ich bis jetzt sehr zufrieden damit.

Traducere
Julia M. - a cumpărat 200x300, Jan -18

Fabulous rug

Traducere
Sally Sims - a cumpărat 160x230, May -19

Carpet as can be expected for this price. Very happy with it.

Traducere
Vincent K. - a cumpărat 250x300, Apr -19

I was pleasantly surprised by the quality of this rug. It has brightened up my landing and is soft and springy underfoot.

Traducere
Carmel - a cumpărat 80x300, Mar -19

Schöner farbenfroher Läufer in guter Qualität.

Traducere
Peter K., Dresden - a cumpărat 80x300, Mar -19

Good quality product,, exactly as described. Get lots of compliments

Traducere
Susan Clancy - a cumpărat 200x250, Mar -19

Preiswerter Läufer, gutes Design, sauber verarbeitet.

Traducere
J.G. - a cumpărat 80x300, Mar -19

Nice, simple, inexpensive rug. We first bought one for our dinning room at least a year ago and it seems to wear (heavy footfall) very well.

Traducere
Jean-Marc T - a cumpărat 140x200, Jan -19

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Oferte