Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Poliester rezistent

Teddi - Alburiu
140x200 cm

797 RON
10%
885 RON
Cel mai mic preț anterior: 797 RON

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Teddi - Alburiu din Turcia .

Foarte popularele noastre covoare shaggy sunt pentru case moderne, pentru camera copiiilor sau pentru camera de tineret. Cu firele groase și în culori incitante, covoarele sunt foarte confortabile și moi, pentru a putea merge pe ele sau sta pe ele și vă relaxa în fața televizorului. Franjurii din carpetă sunt făcuți dintr-un
material sintetic care se simte ca un material textil, ce are foarte multe calități bune. Unul dintre avantajele majore ale materialului este acela că este foarte bun pentru persoanele cu alergii la, spre exemplu, blănuri de animale iar alt avantaj este faptul că nu pierde multe fire, ceea ce înseamnă că e mai ușor de curățat. Vă recomandăm să puneți un material antiderapant sub el, pentru a preveni situația în care acesta ar aluneca pe podea și pentru a crește confortul.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Poliester rezistent  Poliester rezistent

Poliesterul este o fibră sintetică ușoară și durabilă, utilizată în multe tipuri de materiale textile. Datorită calității fibrei sale, este un material excelent pentru covoare. Rezultatul este un covor frumos, moale, care se simte confortabil în timpul mersului și are o strălucire plăcută.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!


Obțineți o reducere de 10%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 10% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.