10% EXTRA reducere la TOATE produsele, inclusiv la articolele cu preț redus! Cod: FLASH10
Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Shirvan Kazak Covor - Roşu / Bej
160x230 cm

1.004 RON

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Shirvan Kazak Covor - Roşu / Bej din Turcia .

Covoarele moderne Ziegler sunt în mare măsură inspirate de semenele lor lucrate de mână de pakistanezi. Datorită combinaţiei dintre modelele şi culorile tradiţionale şi moderne, aceste replici moderne Ziegler se integrează uşor în orice stil de interior. Pluşul este confecţionat din lână sintetică de înaltă calitate, care nu este doar catifelată la atingere, dar arată şi foarte natural. Un astfel de covor este simplu de întreţinut, deoarece nu se scămoşează şi este foarte indicat pentru persoanele care suferă de alergii.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Lână artificială  Lână artificială

Covoarele fabricate din fire răsucite de polipropilenă sunt realizate în diferite culori, care conferă covorului un luciu deosebit. Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Obțineți o reducere de 10%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 10% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.