Shirvan Kazak

200x300 cm
1.275 RON

Covorul lipseşte temporar din stoc. Puteţi alege să-l adăugaţi pe lista dvs. de urmărire şi să primiţi o notificare prin e-mail atunci când covorul este din nou disponibil pentru vânzare.

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Shirvan Kazak din Turcia .

Covoarele moderne Ziegler sunt în mare măsură inspirate de semenele lor lucrate de mână de pakistanezi. Datorită combinaţiei dintre modelele şi culorile tradiţionale şi moderne, aceste replici moderne Ziegler se integrează uşor în orice stil de interior. Pluşul este confecţionat din lână sintetică de înaltă calitate, care nu este doar catifelată la atingere, dar arată şi foarte natural. Un astfel de covor este simplu de întreţinut, deoarece nu se scămoşează şi este foarte indicat pentru persoanele care suferă de alergii.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Lână artificială  Lână artificială

Covoarele fabricate din fire răsucite de polipropilenă sunt realizate în diferite culori, care conferă covorului un luciu deosebit. Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!

OferteBuletin informativ

Fiţi mereu la curent cu ofertele noastre