Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Shaggy Zanjan - Alburiu / întuneric Gri

Ø 200 cm
1.176 RON
Shaggy Zanjan - Alburiu / întuneric Gri
Alburiu / întuneric Gri

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Shaggy Zanjan - Alburiu / întuneric Gri din Turcia .

ovoarele Shaggy sunt extrem de populare şi se încadrează cu succes în majoritatea caselor moderne, mai ales în camerele pentru copii şi adolescenţi. Cu pluşul lor gros şi culorile pline de viaţă, aceste covoare sunt extrem de moi şi de confortabile la păşit, şi totodată numai bune pentru a te relaxa pe ele în faţa televizorului. Pluşul acestor covoare este realizat dintr-un material plastic cu proprietăţi textile cunoscut sub numele de polipropilenă fixată termic şi care prezintă o mulţime de avantaje. Avantajul major al acestui material este faptul că este recomandat pentru persoanele alergice la părul de animale. O altă calitate a acestui covor este faptul că nu lasă scame, ceea ce îl face uşor de curăţat. Pentru mai multă siguranţă, spatele covorului este căptuşit cu un strat subţire de latex, care îi împiedică alunecarea pe pardoseală.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Lână artificială  Lână artificială

Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!