Nain Negin

192x300 cm
1 232 
25%
1 643 

Doar 1 în stoc

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Descriere

Motivele cu care sunt decorate aceste frumoase covoare mecanice sunt inspirate din covoarele tradiţionale persane. Rezultă un covor care se potriveşte perfect atât în casele moderne, cât şi în cele decorate în stil mai tradiţional. Pluşul acestui covor oriental este realizat în principal din polipropilenă stabilizată termic, care este un material sintetic cu proprietăţi textile. Covorul prezintă, de asemenea, detalii decorative din poliester, a căror suprafaţă fină şi mătăsoasă aduce un plus de strălucire modelului. Rezultatul final este un covor cu totul deosebit, foarte moale şi confortabil la păşit. Urzeala covorului este din bumbac, care îi conferă stabilitate şi rezistenţă, iar spatele este căptuşit cu un strat subţire de latex care îi împiedică alunecarea pe pardoseală.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Material

Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

Very happy about my purchase. Good quality carpet at a reasonable price.

Traducere
Rolance - a cumpărat 300x400, acum 17 zile

Super quality rug with excellent stitching and finishing. Doesn’t move at all on lacquered wooden floor. Really heavy and dense. Much more beautiful than in website photos. Would recommend to anyone.

Traducere
Martha Richardson - a cumpărat 80x500, Apr -19

Prisen på dette teppet er så grei. Du får hva du betaler for, men her føler jeg at jeg har fått mer enn jeg har betalt for. Kjempe.:-)

Traducere
Dag Sturla - a cumpărat 300x400, May -19

Jättefin matta! Uppfyller mina förväntningar. Är supernöjd med köpet,

Traducere
Camilla - a cumpărat 80x500, Nov -18

Lever fuldt op til vores forventninger... Dog havde vi ikke på billedet set den gråblå farve i midten af tæppet...

Traducere
Gitte Lynggaard - a cumpărat 300x400, Oct -17

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Oferte