Mătase moale din bambus

Mira - Roz

250x300 cm
2 605 RON

Covorul lipseşte temporar din stoc. Puteţi alege să-l adăugaţi pe lista dvs. de urmărire şi să primiţi o notificare prin e-mail atunci când covorul este din nou disponibil pentru vânzare.

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Mira - Roz din Turcia .

Aceste covoare sunt create printr-un parteneriat unic între om şi maşină.
Femeile din regiunea Usak, situată în vestul Turciei, sunt implicate în întreaga activitate de producţie şi fiecare covor în parte trece printr-un lung proces, în care totul se face manual. Toate operaţiile, de la spălare până la finisarea covoarelor, sunt efectuate meticulos cu mâinile, pentru a se asigura cel mai înalt standard de calitate posibil. Utilizarea maşinilor este restricţionată, acestea fiind folosite numai pentru legarea covoarelor împreună, ceea ce înseamnă că fiecare covor rămâne o operă de artă originală şi autentică.

O modalitate inovatoare de a reînvia în societatea zilelor noastre măiestria tradiţională în confecţionarea covoarelor din Usak.

Aceste covoare în stil tranziţional sunt confecţionate din lână şi mătase de bambus de calitate, care nu numai că le conferă o durabilitate extremă şi o senzaţie de delicateţe când se păşeşte pe ele, dar le asigură şi un luciu special, care le trezeşte la viaţă.

Aceste covoare sunt garnitura perfectă pentru casele decorate atât în stil tradiţional, cât şi modern.

Mătase moale din bambus  Mătase moale din bambus

Mătasea de bambus este o fibră naturală care se extrage din planta de bambus. Are aproape aceeaşi moliciune şi luciu ca mătasea veritabilă şi, la fel ca bumbacul, bambusul este un material care lasă aerul să circule. Mătasea de bambus este o resursă durabilă şi regenerabilă, fiind o bună alternativă, la un preţ avantajos, la mătasea veritabilă.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!

Oferte
Buletin informativ

Fiţi mereu la curent cu ofertele noastre