Mandala - Gri închis / Bej

160x230 cm
438 
20%
548 

În stoc : 5

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Descriere

Covoarele din sisal sintetic sunt foarte asemănătoare cu covoarele din sisal natural, având însă calitatea de a se simţi ceva mai moi sub picioare.
Tehnica de ţesere permite realizarea unor modele minimaliste simple, covoarele găsindu-se în designuri monocrome sau compacte, adesea cu margini încadrate şi, de asemenea, cu modele repetitive mai simple şi atemporale. Aceste covoare completează cu uşurinţă orice ambianţă sau spaţiu în care sunt aşezate şi, având o rezistenţă certă la decolorare şi la mucegai, pot fi utilizate, de asemenea, în sere. Aceste covoare variate au preţuri accesibile şi sunt foarte populare, atât în rândul proprietarilor de case tradiţionale, cât şi al familiilor care au case de vacanţă la malul mării sau la ţară.

Material

Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Oferte