Vâscoză somptuoasă

Kerman Diba - Roşu

200x200 cm
1.203 RON

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Kerman Diba - Roşu din Turcia .

Aceste covoare orientale sunt inspirate în mod evident din covoarele persane mai vechi şi pot fi o alegere fericită atât pentru locuinţele moderne, cât şi pentru cele tradiţionale. Pluşul realizat din viscoză are un luciu asemănător cu cel al mătăsii şi transformă acest covor moale într-un adevărat răsfăţ pentru tălpi. Urzeala covorului este din bumbac, care îi conferă atât stabilitate, cît şi rezistenţă. Pentru mai multă siguranţă, spatele covorului este căptuşit cu un strat subţire de latex, care îi împiedică alunecarea pe pardoseală.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Vâscoză somptuoasă  Vâscoză somptuoasă

Viscoza este o fibră artificială obţinută din materiale naturale, precum bumbacul sau celuloza. Este un material foarte moale și lucios, care prezintă o strălucire asemănătoare mătăsii. Viscoza este folosită adesea pentru a scoate în evidenţă anumite detalii și pentru a conferi covorului un luciu deosebit, pe care îl regăsim doar în covoarele de mătase.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!

OferteBuletin informativ

Fiţi mereu la curent cu ofertele noastre