10% EXTRA reducere la TOATE produsele, inclusiv la articolele cu preț redus! Cod: FLASH10
Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Fugl og fisk Covor - Bej / Multicolore
140x200 cm

733 RON

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Marianne Tümmler

Marianne Tümmler

Designer Danemarca Danemarca

Artista daneză Marianne Tümmler s-a născut în 1952. În 1975 a absolvit Școala Daneză de Design - cursul de grafică și ilustrație. Arta a fost întotdeauna o parte importantă a vieții ei. A lucrat ca designer grafic, ilustrator, profesor de pictură și de clase tehnice. Lucrările ei au fost expuse și publicate încă din 1975.
Din 1985 a participat la expoziții împreună cu alți artiști naivi danezi.
Îi place să utilizeze uși sau plăci de lemn vechi drept baze pentru picturile ei pe ulei. Spune că picturile ei au naivitate cu o atingere nostalgică de romantism, umor și basm. Limbajul picturilor ei exprimă mici momente fericite din viața de zi cu zi. Prin urmare ea iubește să primească comenzi pentru pictarea pereților grădinițelor, spitalelor, gărilor de tren și caselor private. Are numeroase expoziții în galerii și organizații de artă.

Covoare create de Marianne Tümmler

Fugl og fisk

Idea propunerilor mele este o acoperitoare care să formeze modele în care o persoană poate recunoaște animale sau copaci. Răsturnând subiectul și repetând în culori diferite se creează ritm, spre exemplu: Pește sau un alt motiv: Molizi. Culorile sunt mențiune în tonalități calme - astfel încât carpeta nu pare dominantă. Culorile personajelor se schimbă și nu sunt puse laolaltă simetric. Asa înseamnă că puteți explora culorile.

Covor Fugl og fisk Covor - Bej / Multicolore din Turcia .

Aceste covoare moderne sunt disponibile într-o bogată varietate de mărimi şi modele şi vor constitui un adevărat punct de atracţie în căminul dvs. Motivele de o frumuseţe aparte sunt scoase în evidenţă prin modul interesant în care firele sunt tăiate manual, cu multă grijă, pentru a se obţine o textură în relief. Astfel rezultă un covor cu o textură uşor neregulată care creează un aspect modern. Aceste covoare sunt realizate din fire răsucite de polipropilenă, care este un material plastic cu proprietăţi textile. Pe lângă textura sa moale şi confortabilă pentru tălpi, acest material mai are şi alte calităţi, cum ar fi faptul că nu lasă scame şi este uşor de curăţat.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Lână artificială  Lână artificială

Covoarele fabricate din fire răsucite de polipropilenă sunt realizate în diferite culori, care conferă covorului un luciu deosebit. Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Obțineți o reducere de 10%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 10% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.