10% EXTRA reducere la TOATE produsele, inclusiv la articolele cu preț redus! Cod: FLASH10
Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Smocuri de mână Lână/vâscoză lucioasă

Charcoal Covor - Multicolore
200x300 cm

3.483 RON
30%
4.976 RON
Cel mai mic preț anterior: 3.483 RON

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Eden den Hertog

Eden den Hertog

Designer Olanda Olanda

Sunt un artist amator în vârstă de 16 ani din Olanda, care iubește designul grafic și arta digitală. În afară de școală petrec mult timp creând artă. Fiind o persoană tânără, îmi fac griji pentru mediu și pentru ce se va întâmpla în viitor. Combustibilii fosili sunt pe cale de eliminare dar ce vom utiliza în locul lor? Multe întrebări pentru generația următoare.

Covoare create de Eden den Hertog

Care & Fair

Suntem mândri că facem parte din organizația CARE & FAIR. Misiunea lor este de a îmbunătăți condițiile de viață ale țesătorilor de covoare din India și familiile acestora prin educație și sănătate.

Citiţi mai multe

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Obțineți o reducere de 10%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 10% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.