Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Table tufted Bumbac natural

Breeze covor de baie - Verde
Anti-aderent
50x80 cm

142 RON
(TVA inclus)

Livrare rapidă: 4 - 5 zile lucrătoare

Returnări gratuite

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Specificații

Cod identificare covor CVD38790
Grosime ≈ 7 mm
Origine India
Pluş Bumbac
Urzeală Bumbac
Fabricaţie Table tufted
Mărime 50x80

Covor Breeze covor de baie - Verde din India .

Covoraș de baie cu moțuri, făcut din bumbac terry, creat pentru a absorbi rapid apă - perfect pentru acele picioare ude când ieșiți din duș. Are și spate din latex pentru protecție anti-alunecare suplimentară. Dacă baia dvs. are încălzire prin podea, recomandăm folosirea unui covoraș de baie fără protecție anti-alunecare pe spate.

Instrucțiuni privind întreținerea

- Spălați la mașină la temperaturi de până la 30°C.

- Spălați separat.

- Spălați fără clor.

- Uscați pe sârmă. Nu uscați automat.

- Nu călcați.

- A nu se curăța uscat.


 Anumite fibre pot fi eliminate în timpul spălării și utilizării. Pentru a elimina orice exces de fibre, folosiți o perie moale.

Bumbac natural  Bumbac natural

Bumbacul este o fibră textilă naturală și o alternativă ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Este un material pe cât de moale, pe atât de rezistent, potrivit pentru orice tip de încăperi, inclusiv pentru băi şi bucătării.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!Obțineți o reducere de 10%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 10% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.