Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Allegra - întuneric

200x300 cm
1.353 RON

Covorul lipseşte temporar din stoc. Puteţi alege să-l adăugaţi pe lista dvs. de urmărire şi să primiţi o notificare prin e-mail atunci când covorul este din nou disponibil pentru vânzare.

Culorile covorului vor fi percepute diferit, în funcţie de unghiul din care sunt privite.

Covor Allegra - întuneric din Turcia .

Aceste covoare moderne sunt disponibile într-o bogată varietate de mărimi şi modele şi vor constitui un adevărat punct de atracţie în căminul dvs. Motivele de o frumuseţe aparte sunt scoase în evidenţă prin modul interesant în care firele sunt tăiate manual, cu multă grijă, pentru a se obţine o textură în relief. Astfel rezultă un covor cu o textură uşor neregulată care creează un aspect modern. Aceste covoare sunt realizate din fire răsucite de polipropilenă, care este un material plastic cu proprietăţi textile. Pe lângă textura sa moale şi confortabilă pentru tălpi, acest material mai are şi alte calităţi, cum ar fi faptul că nu lasă scame şi este uşor de curăţat.

Aflaţi mai multe despre covoarele lucrate mecanic aici...

Lână artificială  Lână artificială

Covoarele fabricate din fire răsucite de polipropilenă sunt realizate în diferite culori, care conferă covorului un luciu deosebit. Polipropilena este o fibră artificială prietenoasă cu mediul înconjurător. Polipropilena are o rezistenţă sporită la uzură şi căldură, însă este mai sensibilă la temperaturi scăzute. Covoarele din polipropilenă fixată termic sunt ideale pentru persoanele alergice la diverse materiale, precum materialele naturale. Polipropilena are proprietăţi antistatice, ceea ce înseamnă că nu lasă scame, nu atrage praful și este ușor de curățat.

OEKO-TEX®

Toate covoarele noastre înnodate cu mașină din Turcia sunt certificate conform standardului STANDARD 100 by OEKO-TEX®, un sistem global de testare și certificare independentă la nivel mondial. Certificarea înseamnă că produsul finit nu conține substanțe chimice periculoase.

Recenzii privind produsele

4.74 din 5
110 clienți au evaluat acest covor pe site-ul independent Trustpilot

Like it so much I bought a second one

Traducere
Mrs Rochelle Madill - a cumpărat 200x300

This is a very special rug. It brightens up our room in every respect. It is exactly what you see in the advertisement. Perfect for an energetic splash of colour - such vibrant use of patterns too. Love love love!

Traducere
Jonathan P. v. R. - a cumpărat 200x300

100% recommend this rug. It’s as good. As it looks and I’m delighted with it. Has transformed my room. What you see is what you get..... fabulous.

Traducere
Rochelle Madill - a cumpărat 200x300

Even brighter and beautiful in real! Gives a happy tune to the room however is elegant too! Really liked it.

Traducere
Eleftheria Konstantinidou - a cumpărat 200x300

Ideal for a modern twist on botanical if you don’t have too msny other botanicals already - it is punchy!

Traducere
CRBM - a cumpărat 200x300

A very nice rug. Food Colors, butik a boy delicate.

Traducere
Marianne HP - a cumpărat 200x300

A nice beautiful, colorful rug. The design and dimensions are exactly as expected. The dark, base color appears to be less darker as shown in the picture. Overall, has added life to our living room. I would definitely recommend.

Traducere
Swati S. - a cumpărat 200x300

I liked this very much but unfortunately does not match in my living room

Traducere
Elena E. - a cumpărat 160x230

Very nice carpet, colourful but unfortunately does not match in my living room

Traducere
Elena E. - a cumpărat Ø 200

Robust and just the right pop of colour

Traducere
Lavina Gilsenan - a cumpărat 160x230

Alte intrebari?

Nu ezitați să ne întrebați!