Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Covorașe de baie

loading
Pagina din 1
31 covoare
Covorașe de baie

Covorașe de baie

Baia dvs. este spațiul dvs. personal ce ar trebui să reflecte stilul dvs. și să conțină lucruri pe care le iubiți. Este camera în care vă începeți și vă sfârșiți ziua, fie că vă relaxați în cadă, vă machiați sau vă ajutați copiii să se spele pe dinți. Adăugând covorașul de baie corespunzător, camera va fi mai confortabilă și mai îmbietoare. Covorașele noastre de baie sunt făcute din bumbac 100%, care este un material deseori utilizat pentru băi deoarece este foarte absorbant și se usucă cu ușurință. Le face să fie de vis atunci când călcați pe ele; doar imaginați-vă senzația degetelor dvs. de la picioare intrând în acea moliciune. Dacă vă bucurați de confortul de a avea îcnălzire prin podea, asigurati-vă că alegeți unul care nu are partea din spate din latex. Dacă nu aveți încălzire prin podea este preferabil să aveți unul cu spatele din latex, un așa numit covoraș de baie anti-alunecare.

Obțineți o reducere de 10%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 10% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.