Nou
Căutare vizuală
Faceți o fotografie sau încărcați o imagine pentru a găsi covoare similare

Covoare de exterior

loading
Pagina din 5
487 covoare
Covoare de exterior

Covoare de exterior

Covoarele de exterior sunt foarte decorative și vor da spațiului dvs. exterior acel aspect perfect finisat pentru a lega decorul și mobila împreună, încadrându-le într-o zonă confortabilă pentru mâncat, citit și vorbit în acele lungi zile de vară. Acestea sunt făcute din materiale care rezită la ploaie și soare, pentru a le păstra arătând la fel de bine ca și în prima zi pentru mai mult timp. Acestea sunt de obicei făcute din materiale sintetice (polipropilenă, poliester reciclat, etc.), ce fac covoarele de exterior foarte durabile, rezistente la pete și accesibile ca preț. Știți că puteți să vă folosiți covoarele de exterior în interior? Acestea sunt bune în special pentru spațiile umede precum bucătăria sau holuri deoarece nu conțin iută. Acestea vin într-o varietate de forme și dimensiuni: rotunde, traverse, mari dreptunghiulare… ceea ce le face extrem de versatile și funcționale.

Obțineți o reducere de 10%

Abonați-vă acum și primiți o reducere de 10% la următoarea dvs. comandă*, email-uri săptămânale cu acces exclusiv la oferte, cele mai noi tendințe și știri despre produse.

Pentru informații despre felul în care administrăm datele dvs., vă rugăm să vedeți politica de confidențialitate. Vă puteți dezabona oricând. *Reducerea poate fi utilizată pentru o achiziție în termen de 60 de zile de la abonare. Este valabilă pentru toate produsele, inclusiv pentru cele deja reduse. Nu poate fi combinat cu alte coduri de reducere.