Despre companie

Retailerul online lider în Europa în domeniul vânzării covoarelor

Compania a fost fondată în 2005 și de atunci s-a concentrat pe asigurarea unei experiențe de achiziție online fără cusur, prin oferirea de covoare de o calitate extraordinară, la prețuri competitive.

Astăzi suntem retailerul de top în Europa în domeniul covoarelor online, oferind peste 30.000 de produse ce variază de la covoarele tradiționale orientale, țesute de mână, până la cele aflate în tendințele actuale, țesute mecanic.

RugVista este parte a CarpetVista Group care operează trei mărci, și anume RugVista, CarpetVista și ArtGlassVista.

Sediul social este în Malmö, Suedia, unde lucrează aproximativ 75 de persoane, pe diferite poziții.

Pentru detalii suplimentare vizitați site-ul companiei noastre, care este disponibil în limba engleză.

あらゆるインテリアデザインのスタイル向けのトレンドに合った絨毯

Suntem la curent cu cele mai noi tendințe în domeniul designului interior și oferim covoare care se potrivesc în orice cameră și locuință, indiferent de preferința pe care o aveți în materie de design interior. Vedeți noile modele.

高品質の絨毯、かつ手頃なお値段

Avem o experiență de peste 15 ani în achiziția și producția de covoare de înaltă calitate. Promisiunea noastră este de a oferi cea mai dezirabilă gamă la prețuri atractive. Vedeți lista cu cele mai populare modele.

O experiență de cumpărături online fără cusur

Facem tot posibilul pentru a ne asigura că sunteți satisfăcut de experiența pe care o aveți atunci când cumpărați de la noi. Dacă nu sunteți pe deplin mulțumit, indiferent de motiv, vă rugăm să ne contactați.

Cumpărături online securizate

Folosim parteneri de renume care ne oferă opțiuni de plată securizate și dispun de numeroase certificate de ”cumpărături online în siguranță”. De asemenea, vă oferim și o garanție de 100 de zile cu rambursarea banilor. Detalii suplimentare.

Outlet
Până la  60%

Structură modernă

Colored Vintage & Patchwork
Până la  70%

Persane
20-40%

Chilim
30-50%

Vâscoză somptuoasă
20% Reducere

Reduceri de sezon
Până la  60%

Scandinavian style

Întrebaţi RugVista

Buletin informativ

Fiţi mereu la curent cu ofertele noastre